Bútorszéfek

Főkategória >Széfek >Bútorszéfek

A Strauss Metal Kft. kínálatában háromféle bútorszéf található

Orion bútorszéf/laptopszéf, Nova bútorszéf, Fortuna bútorszéf
Az Orion  bútorszéf termékcsalád - MABISZ A minősítéssel rendelkeznek, így maximum 1 millió Ft-ig biztosítható.

A Nova és a Fortuna bútorszéf termékcsalád  vastagabb lemezből készül és komolyabb zárral van felszerelve.

Esetükben a MABISZ S1 biztosítási kategória az érvényes, ami szerint maximum 3 millió Ft-ig biztosíthatók.

Válassza ki a leg megfelelőbbet!

Építkezik vagy átalakít?

Akkor már eleve felfordulás van a lakásában, így nincs is jobb alkalom egy beépíthető értéktároló szekrény beszerzésére. A falba építhető széfeket a Faliszéfek menüpontban találja.

Ha éppen nem építkezik, nincs felfordulás a lakásában, és nem is szeretne a közeljövőben kőműves után takarítani, akkor egy szabadon álló páncélszekrény, egy bútorszéf lesz a testhez álló megoldás Önnek. Könnyen telepíthető bárhová, mert ellátjuk rögzítő furatokkal és legtöbb modellhez rögzítő szettet is adunk.

A bútorszéfek elnevezés nem csak annyit takar, hogy ezeket az értéktárolókat feltétlenül egy fából készült szekrénybe vagy gardróbba kell elrejteni. Ha önálló bútordarabként tekint rá, akkor a szoba vagy a szuterén helység egyik sarkába fogja állítani.

Ezt a szekrényt bármelyik oldalról érheti támadás, ezért az egyik alapvető tulajdonsága, hogy nem csak az ajtó, hanem mindkét oldala, a hátfala és a teteje is vastagabb acéllemezből készül. A nagyobb méretű modellek már komoly tömegűek, de 1000 kg alatt mégis célszerű a padlóhoz vagy a falhoz rögzíteni őket akkor is, ha egy bútor belsejébe van beépítve.

A rögzítésnek az előírások szerint nem kell véglegesnek lennie, így költözéskor könnyedén átvihető az új lakásba és ott pillanatok alatt újra rögzíthető ugyanazzal a rögzítő szettel.

Az elektronikus vagy digitális páncélszekrény zárak általában elemmel (9V) működnek.

Az elem egy idő után veszít a teljesítményéből, és egy picit szoruló ajtónál már nem bírja behúzni a zárócsapokat. Ebben az esetben egy erős, új elem segít vagy ha az sem, akkor szakemberhez/gyártóhoz kell fordulni.

Széf, faliszéf, bútorszéf, padlószéf nagyker és kisker, lakossági vagy üzleti használatra!

Vásároljon páncélszekrényt vagy széfet nagykeráron közvetlen a gyártótól! Legyen a viszonteladónk!

Webáruház készítés