Új jelszó kérése
Kategóriák

Széfek

Fő kategória >Széfek

Bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti termékkínálatunkat! Srtauss Metal Biztonságtachnika - nagyker kisker 
Lakossági vagy üzleti használatra készült termékeink: Széf, faiszéf, bútorszéf, padlószéf - 

Vásároljon páncélszekrényt vagy széfet nagykeráron közvetlen a gyártótól! Legyen a viszonteladónk! 
Miben más a széf, mint a páncélszekrény?

Vásároljon páncélszekrényt vagy széfet nagykeráron közvetlen a gyártótól!

A széfek otthoni  kiskereskedekli vagy szállodai használatra készülnek, személyes értékek, iratok és készpénz tárolására szolgálnak. A lehető legegyszerűbb a felépítésük, falak és az ajtó is egy réteg acéllemezből készül.

Egy zár mehet rá - vagy kulcsos vagy elektronikus - míg a páncélszekrényeknél dupla záras megoldást is választhat. További különbség, hogy a széfekben nincs passzív zár, ami a nagyobb páncélszekrényeket megvédi a felfúrás ellen.

 

Mabisz minősítés

Maximális biztosítási értékhatárok:

MABISZ A - 1 millió Ft

MABISZ S1 - 3 millió Ft

MABISZ C - 6 millió Ft

 

 

Beépítheti falba, padlóba, az autójába vagy a lakáson belül egy szekrénybe. Először azt döntse el, hogy hová szeretné beépíteni és mennyire sűrűn fogja nyitogatni.

 

Padlószéf

Akkor érdemes padlószéfet választania, ha valamilyen értéktárgyat hosszú időre szeretne elrejteni. Beépítés után egy szőnyeggel eltakarhatja vagy rátolhat egy fotelt, de a lényeg az, hogy nem fogja napi szinten nyitogatni.

 

Faliszéf

A faliszéf akkor a legjobb, ha éppen építkezik vagy felújít, mert akkor megspórol egy bontással és kosszal járó felfordulást. Ilyenkor érdemes már úgy megtervezni a falat, hogy már a tervezéskor helyet kapjon benne egy vagy több fali értéktároló.

 

Bútorszéf

A bútorszéfeket nem kell feltétlenül beépíteni sehová, mert minden oldaluk egyenlő védelemmel van ellátva. Önálló bútordarabként is esztétikus, de akár a gardróbban vagy nagyobb ruhás szekrényben is helyet kaphat.

 

Milyen zár lehetőségek vannak?

Alap esetben kulcsos zárral készítjük, de lehetősége van elektronikus zárral is kérni. A kulcsos előnye, hogy ritkán romlik el, hátránya, hogy a kulcsot is biztonságba kell helyezni. Az elektronikus zár előnye, hogy csak a kódot kell megjegyezni, hátránya, hogy sűrűbben hibásodik és lemerül benne az elem. Ezek a digitális széfzárak a kód beütése után nyitáskor a zárócsapokat behúzzák, záráskor kitolják, ami hamar lemerít egy 9 voltos elemet.

 

Kell-e rögzíteni a széfeket?

Nem kötelező, de ha biztosítást szeretne kötni a benne tárolt értékekre, akkor a biztosító feltételként szabhatja. Erre minden általunk gyártott széf elő van készítve. Rögzítő furatokat teszünk a fenéklemezre és rögzítő szettet mellékelünk.

 

Miért kell riasztó rendszerbe kötni?

Nem kötelező, de ha beköti a házi riasztó rendszerbe, akkor a maximális biztosítási értékhatár megduplázódik.

Webáruház készítés