Új jelszó kérése
Kategóriák

Lemezszekrények, fémszekrények

Fő kategória >Lemezszekrények, fémszekrények

Strauss Metal  Biztonságtechnikai Kft.  nagyker, kisker fémszekrény kínálata:

Irattároló fémszekrény, Vegyszertároló fémszekrény,

Fegyvertároló fémszekrények, Tűzvédelemmel ellátott értéktárolók,

Vásároljon nagykeráron közvetlen a gyártótól! Legyen a viszonteladónk!
A Strauss Metal fémszekrényeket elsősorban céges használatra gyártjuk, irodákba, műhelyekbe, laborokba, sportpályákra. Többnyire iratok, dossziék rendszerezett tárolására használják, de készítünk fegyverek tárolására alkalmas lemezszekrényeket is. A fémszekrény tartós és megfeleő védelmet nyújt iratainak, szerszáainak és egyébb eszközeinek. A minőségi acéllemezből készült fémszekrények rendelhetőek kulcsos zárral vagy elektronikus zárral.

Iratszekrényeink

között népszerű típus a függőmappa tartó, amiben a papírok élükre állítva, vagyis függőlegesen állnak a könnyű áttekinthetőség kedvéért. Tűzálló verzióban is kapható.

 

Nagyobb méretű, akár A2-es méretű tervrajzokat, térképeket tárolhatunk a fiókos térkép tároló szekrényünkben. Ez egy robosztusabb megjelenésű fiókos lemez szekrény, ami ajtóval záródik, így védve meg a fontos szellemi alkotásokat.

 

A fentieken túl gyártunk hagyományos iratszekrényeket lemezből, amik egy vagy két szárnyú ajtóval záródnak. A belsejükben állítható magasságú lemez polcokra lehet bepakolni az irattartókat, amiket a kulcsos vagy elektronikus zárral felszerelt ajtók védenek meg az idegenektől.

 

A Strauss Metal márkanév alatt gyártott fegyverszekrényeket három kategóriába soroljuk. Vannak a minősített, a könnyített és a megerősített változatok. A könnyített típusok a nevükhöz méltóan kis tömeggel, egyszerűbb felépítéssel, míg a megerősített szekrények vastagabb lemezből készítve és komolyabb zárakkal hagyják el a gyárat.

 

A minden igényt kielégítő minősített fegyverszekrények nem csak a legbiztonságosabbak, hanem a Magyar Biztosítók Szövetsége által is bevizsgált termékek. A masszív mechanikai védelem és a választható elektronikus zár mellett biztosítás is köthető rá, hogy a tulajdonos maximális biztonságban tudhassa fegyverét.

 

A weboldalon és a katalógusunkban található termékek mellett egyedi megrendeléseket is kiszolgálunk. Egyedi méret, kialakítás, belső elrendezés is szóba jöhet. Megtervezzük és el is készítjük az Ön által elképzelt szekrényt. Gyártunk belső rekeszeket is, amelyek igény esetén külön zárhatók.

 

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot ezen az oldalon: Ajánlatkérés

Webáruház készítés